UBinding

Universitat de Barcelona

Metodologia avalada científicament per a la detecció, prevenció i tractament de les dificultats lectores o dislèxia i per a la millora de les habilitats lectores.

Més del 70% de les dificultats de l’aprenentatge estan relacionades amb la lectura.

Llegir es considera una habilitat clau per arribar a l’èxit escolar, completar el camí acadèmic satisfactòriament i continuar adquirint coneixaments al llarg de la vida.

UBinding és metodologia de la Universitat de Barcelona amb eficàcia demostrada científicament. En formem part un gran grup multidisciplicar de professionals àltament formats en les dificultats de l’aprenentatge.

Fàcil i efectiu, així és com treballem:

Primera visita gratuïta

Us convocarem a una primera visita amb els nostres professionals per valorar el rendiment lector del vostre fill o filla i així orientar-vos i dissenyar la intervenció més adequada a les seves necessitats. Aquesta visita és gratuïta i sense cap tipus de compromís.

Intervenim

A través de la nostra App, cada dia tindreu preparada una sessió per treballar de manera online des de casa, d’una durada aproximada de 10-15 minuts cada una.  Estan plantejades com a jocs per tal que sigui un moment lúdic i motivador. El contingut està adaptat a les necessitats de cada infant.

Anàlisis de dades

Els professionals d’UBinding (psicòlegs/ogues i logopedes) es cominiquen de manera online amb la família a través de la App per valorar qualitativament la sessió i els nostres matemàtics analitzen els resultats per disenyar la sessió adequada pel dia següent.

Visites de seguiment

Després d’haver entrenat durant un temps tornarem a citar-vos amb un dels nostres especialistes per comprovar l’evolució i el nivell actual de l’infant o adolescent. També valorarem i us donarem pautes per fer que la intervenció amb UBinding segueixi sent eficaç, lúdica i motivadora.

“Ens encantaria que gaudís llegint, o al menys que no li suposés un rebuig i frustració”

Aquest és el sentiment de moltes famílies quan ens contacten. Després d’anys d’investigació i de moltes experiències d’èxit, podem dir-te que estàs més a prop de deixar enrere aquesta preocupació. Sol·licita una primera visita gratuïta i comencem a treballar.

SOL·LICITAR VISITA GRATUÏTA

Sabies que…?

Volem compartir amb tu algunes dades d’aquest projecte.

Eficàcia demostrada científicament.


Saber-ne més

Pots fer UBinding des de qualsevol lloc del món.


Saber-ne més

Hem aparegut a molts mitjans de comunicació.


Saber-ne més

Segueix-nos a les xarxes socials!

INSTAGRAMFACEBOOKYOUTUBE