UBinding

Universitat de Barcelona

 Postgrau en Dislèxia i Dificultats de Lectura

Aquest programa formatiu (Postgrau-Títol d’expert) forma part del programa propi de la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona.

La lectura és una habilitat essencial per al desenvolupament complet de la vida en la societat actual. Les dificultats en l’adquisició d’aquesta, així com la seva consolidació i pràctica, són temes que preocupen els professionals. Aquest postgrau està dirigit als estudiants i professionals del món de la psicologia, educació i logopèdia, i sorgeix de la demanda d’aquests per a rebre una formació basada en l’evidència científica més actual sobre com ajudar als nens amb l’adquisició i consolidació de la lectura. Actualitzarem els coneixements teòrics sobre les causes dels trastorns específics de la lectura. Aprendrem com avaluar i intervenir aquestes dificultats de manera correcta i efectiva. I a més, els alumnes tindran la oportunitat de realitzar les seves pràctiques de la mà del Projecte UBinding, escollint l’àmbit que més s’adeqüi als seus interessos.

Semi-Presencial

Es combinen classes i pràctiques que es poden seguir de manera presencial o  online amb treballs amb tutories per videoconferència  o

entrevistes.

Grup reduïts

Per assegurar l’ensenyament adaptat a cada alumne i la correcta tutorització de les pràctiques i els treballs dirigits que es proposen al llarg del curs.

Continguts actualitzats

Els continguts s’actualitzen cada curs amb  les últimes investigacions publicades sobre l’aprenentatge de la lectura.

Pràctiques individuals

Dintre dels diferents itineraris valorem les circumstàncies de cada estudiant per tal d’adaptar l’experiència de pràctiques als seus interessos.

La missió d’aquest espai de formació és compartir, amb les persones que tinguin interès en les habilitats lectores, el coneixement construït al llarg dels anys de desenvolupament del projecte UBinding.

Volem treballar junts l’evidència científica i les bases teòriques que proposen les millors estratègies d’avaluació i intervenció per a atendre la dislèxia i les dificultats de lectura.

A qui s’adreça?

Graduats o llicenciats en Psicologia, Pedagogia o Logopèdia.

Graduats o llicenciats en Educació Infantil, Educació Primària, Educació Social, Psicopedagogia,  que treballen o estiguin interessats a treballar en el camp de les dificultats d’aprenentatge.

Mestres d’Educació Primària i Secundària, Psicopedagogs i especialistes en educació.

Qualsevol persona implicada en l’ensenyament i consolidació de la lecto-escriptura d’ infants i adults.

Dirigit a persones amb interés a fer una aproximació a les dificultats específiques de l’aprenentatge, i conèixer una metodologia per a abordar-les d’una manera diferent.

Demana informació, gaudim explicant el nostre projecte.

Vull rebre informació

EDICIÓ

241

ESTUDIANTS

8,8/10

 SATISFACCIÓ

Informació Rellevant

Crèdits

Crèdits ECTS: 15

Preu

Preu: 700€ + taxes

Càrrega Presencial

10 sessions classe + 4 de pràctiques.

Inici

Octubre 2021

Contacte

postgrau.binding@gmail.com

Entrevista

Requereix entrevista posterior a la inscripció

10% de descompte per alumnes pre-matriculats abans de l’1 de setembre del 2021

T’agradaria partipar de l’experiència UBinding?

Pots realitzar la pre-inscripció al curs i contactarem amb tu. Ets davant la oportunitat de conèixer la metodologia que ja ha millorat la lectura de milers de nens i nenes.