UBinding
Universitat de Barcelona

UBinding  Centres

Aplica la nostra metodologia al teu centre

Si ets un/a professional que treballa en l’àmbit de les dificultats de l’aprenentatge, pots aplicar la nostra metodologia al teu centre psicopedagògic o psicològic.

UBinding ha demostrat tenir resultats altament eficaços per a la millora de les habilitats lectores. Per aconseguir mantenir aquests resultats també als centres que ho apliquen volem proporcionar una bona formació i seguiment i així tenir una garantia en els resultats obtinguts amb la intervenció.

 
Qualsevol centre que decideixi aplicar UBinding accepta una sèrie de  compromisos per assegurar que l’efectivitat de la metodologia sigui el més alta possible.
Requisits per aplicar UBinding.

Tots els centres que sol·liciten aplicar la metodologia han de seguir tots els passos que des de UBinding els hi facilitem així com obtenir la formació necessària i seguir la nostra manera de treballar. Així podem garantitzar obtenir uns bons resultats com els que obtenim nosaltres amb les famílies que intervenim.

FORMACIÓ

Per començar a col·laborar amb UBinding són necessàries unes sessions de formació amb el nostre equip o bé la realització del postgrau per poder obtenir més autonomia.

Puntualment realitzarem sessions de formació per actualitzar als nostres centres dels nous materials o de les noves intervencions disponibles.

INTERVENCIÓ

De seguida podràs aplicar la nostra intervenció però sempre amb el nostre seguiment. El nivell d’autonomia del centre dependrà del grau de formació que tingui amb el projecte. Al inici de la intervenció tindreu un seguiment diari dels vostres casos.

Us recordem que la intervenció amb UBinding es pot realitzar de manera online.

 

 

Alguns dels nostres centres col·laboradors:

¿Ets un professional?  T’agradaria conèixer com aplicar la nostra metodologia al teu centre?

DEMANA INFORMACIÓ