Idees per fer a casa:

Universitat de Barcelona

Idees per fer a casa:

març 16, 2020 Uncategorized 0


La situació actual de confinament no és senzilla i pot suposar situacions de malestar tant per petits com per grans. És per aquest motiu que des de Projecte UBinding volem fer difusió del document creat pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya per a la gestió psicològica de situacions de quarantena. Estem segurs de que hi podreu trobar consells i pautes de gran utilitat:

https://www.copc.cat/ct/noticias/1040/El-Col-legi-Oficial-de-Psicologia-de-Catalunya-publica-una-guia-de-gestio-psicol-gica-davant-quarantenes-per-malalties-infeccioses

I pels més petits de la casa, sabent que mantenir-los entretinguts pot ser tot un repte, us hem preparat una sèrie de propostes i enllaços als quals recórrer per a que no se us esgotin les idees per passar estones de qualitat junts a casa! Comencem:

 1. Fer manualitats: amb les manualitats teniu llargues estones d’entreteniment assegurat! Podeu pintar mandales, fer papiroflèxia, crear postals per la família, fabricar titelles… i molt més!! 

  https://www.instagram.com/mestraambclasse/?hl=es
  https://www.conmishijos.com/ocio-en-casa/manualidades-para-ninos.html
  https://saposyprincesas.elmundo.es/ocio-en-casa/manualidades-para-ninos

 2. Cuinar: quin gust, col·laborar amb les tasques de casa! Passar estones a la cuina amb la canalla és gratificant per grans i petits. Ja sigueu més de dolç o salat, segur que trobeu una recepta que deixi ben satisfets!

  https://totnens.cat/receptes-per-a-nens/
  https://www.pequerecetas.com/recetas-ninos/

 3. Jugar a jocs de taula: Reconectem amb els jocs clàssics de la nostra infància! Jugar a les cartes, a l’oca, al parxís o al domino ens pot proporcionar estones molt maques d’entreniment i riure.

  https://saposyprincesas.elmundo.es/ocio-en-casa/manualidades-para-ninos/juegos-de-mesa-descargables-para-imprimir/

 4. Cantar i ballar: La música ajuda a regular l’estat emocional de grans i petits. Cantar, tocar instruments i ballar pot ajudar-nos a descarregar tensions.

 5. Fer passatemps: Hi ha una gran varietat de passatemps que de ben segur mantindran als infants entretinguts: sopes de lletres, laberint, molts encreuats o fins i tot sudokus per als més grans.

  https://www.epasatiempos.es/

 6. Inventar i escriure històries: els costres fills i filles tenen una imaginació desbordant! Podeu ajudar-los a ordenar idees per fer un conte o un còmic ben interessant!

Hi ha moltes coses que podem fer a casa, teniu altres idees? 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *