UBinding

  Universitat de Barcelona

Detecció i tractament de les dificultats específiques de la lectura: Introducció al Projecte Binding.

El Postgrau en Detecció i Tractament de les Dificultats d’Aprenentatge de la lectura: Introducció al Projecte Binding , sorgeix de la necessitat de formació continuada com a activitat fonamental en la vida de qualsevol professional, i especialment dels professionals de la salut i l’educació.

Es tracta d’un Postgrau (Títol d’Expert) que forma part del Programa Propi de la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona.

La misió d’aquest espai de formació és compartir amb les persones interessades en la lectura el coneixement construit al llarg dels anys de desenvolupament del projecte Binding. Volem treballar junts l’evidència científica i les bases teòriques que guien la proposta d’ UBinding.

 

Semi-Presencial

Es combinen classes i pràctiques que es poden seguir de manera presencial o en-línia amb treballs propis via correu electronic o entrevistes.

Grup reduïts

Per assegurar l’ensenyament adaptat a cada alumne i la correcta tutorització de les pràctiques i els treballs dirigits que es proposen al llarg del curs

Continguts actualitzats

Els docents del postgrau estem implicats en la revisió de les últimes investigacions publicades sobre l’aprenentatge de la lectura.

Pràctiques individuals

Dintre de diferents itineraris valorem les circunstàncies de cada estudiant per tal d’adaptar l’experiència de pràctiques als seus interessos i posibilitats.

A qui s’adreça?

 

Graduats o llicenciats en Psicologia, Pedagogia o Logopèdia.

Graduats o llicenciats en Educació Infantil, Educació Primària, Educació Social, Psicopedagogia,  que treballen o estiguin interessats a treballar en el camp de les dificultats d’aprenentatge.

Mestres d’Educació Primària i Secundària, Psicopedagogs i especialistes en educació.

Qualsevol persona implicada en l’ensenyament i consolidació de la lecto-escriptura d’ infants i adults.

Dirigit a persones amb interés a fer una aproximació a les dificultats específiques de l’aprenentatge, i conèixer una metodologia per a abordar-les d’una manera diferent.

Demana informació, gaudim explicant el nostre projecte.

Vull rebre informació

EDICIÓ

230

ESTUDIANTS

8,8/10

VALORACIÓ A LES ENQUESTES DE SATISFACCIÓ

Informació rellevant

Crèdits

Crèdits ECTS: 15

Preu

Preu: 500 € + 76 € (taxes)

Càrrega Presencial

10 sessions classe + 4 de pràctiques.

Inici

Febrer 2019

Contacte

postgrau.binding@gmail.com

Entrevista

Requereix entrevista posterior a la inscripció

T’agradaria partipar de l’experiència UBinding?

 

Pots realitzar la pre-inscripció al curs i contactarem amb tu. Ets davant la oportunitat de conèixer la metodologia que ja ha millorat l’experiencia envers la lectura  de milers de nens i adults

Fer la pre-inscripció