Coneixes el nostre  servei   ON-LINE?
Informa't!

 Detecció i Tractament de les Dificultats d’Aprenentatge de la lectura: Introducció al Projecte UBinding

Aquest programa formatiu (Postgrau-Títol d’expert) forma part del programa propi de la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona. Està dirigit als professionals del món de la psicologia, educació i logopèdia i sorgeix de la demanda d’aquests per rebre una formació basada en l’evidència científica més actual sobre com ajudar als infants amb l’adquisició i consolidació de la lectura. La lectura és una habilitat capital pel desenvolupament complet de la vida en la societat actual. Les dificultats en l’adquisició d’aquesta, així com la seva consolidació i pràctica, són temes que preocupen als professionals. Per aquest motiu des del Projecte UBinding, juntament amb diferents professionals de la Universitat de Barcelona, proposem un recorregut de reflexió al voltant del concepte de dificultat lectora, de la seva definició, valoració i abordatge

La missió d’aquest espai de formació és compartir, amb les persones que tinguin interès en les habilitats lectores, el coneixement construït al llarg dels anys de desenvolupament del projecte UBinding.

Volem treballar junts l’evidència científica i les bases teòriques que guien la proposta d’UBinding.

Semi-Presencial

Es combinen classes i pràctiques que es poden seguir de manera presencial o  online amb treballs amb tutories per videoconferència  o
entrevistes.

Grup reduïts

Per assegurar l’ensenyament adaptat a cada alumne i la correcta tutorització de les pràctiques i els treballs dirigits que es proposen al llarg del curs.

Continguts actualitzats

Els continguts s’actualitzen cada curs amb  les últimes investigacions publicades sobre l’aprenentatge de la lectura.

Pràctiques individuals

Dintre dels diferents itineraris valorem les circunstàncies de cada estudiant per tal d’adaptar l’experiència de pràctiques als seus interessos.

10% de descompte per alumnes pre-matriculats abans del 31 de desembre de 2019

A qui s’adreça?

Graduats o llicenciats en Psicologia, Pedagogia o Logopèdia.

Graduats o llicenciats en Educació Infantil, Educació Primària, Educació Social, Psicopedagogia,  que treballen o estiguin interessats a treballar en el camp de les dificultats d’aprenentatge.

Mestres d’Educació Primària i Secundària, Psicopedagogs i especialistes en educació.

Qualsevol persona implicada en l’ensenyament i consolidació de la lecto-escriptura d’ infants i adults.

Dirigit a persones amb interés a fer una aproximació a les dificultats específiques de l’aprenentatge, i conèixer una metodologia per a abordar-les d’una manera diferent.

Demana informació, gaudim explicant el nostre projecte.

Vull rebre informació

EDICIÓ

241

ESTUDIANTS

8,8/10

 SATISFACCIÓ

Informació rellevant

Crèdits

Crèdits ECTS: 15

Preu

Preu: 600€ + taxes

Càrrega Presencial

10 sessions classe + 4 de pràctiques.

Inici

Febrer 2020

Contacte

postgrau.binding@gmail.com

Entrevista

Requereix entrevista posterior a la inscripció

Qué treballarem ?
Quan?

Presentació

08/02/20 

  • Presentació del curs i del Projecte UBinding.

¿Qué es o no es la dificultad de lectura?

22/02/20    07/03/2020
21/03/2020

  • Aquestes classes les dictaran professors participants en el Projecte UBinding i experts de la Facultat de Psicologia de la UB. Es tracta d’un cicle de 3 classes per a treballar la definició de dislèxia o dificultat de lectura.

Com hem de valorar la dificultat de lectura?

4/04/2020  17/04/2020  18/04/2020

  • Aquestes classes les dictaran professors participants en el Projecte UBinding i experts d’institucions externes. Es tracta de tres sessions en la qual presentarem diferents propostes d’aproximació a la valoració de la dificultat lectora, la seva diagnostico diferencial i la valoració de l’evolució al llarg de la intervenció empresa.

Com acompanyar les dificultats en la lectura?

25/06/2020  26/06/2020

  • En aquestes jornades debatrem sobre les dimensions que ha de contemplar una proposta per al treball en la lectura i de diferents propostes per a abordar el treball que ha de desenvolupar cada lector

Sessions presencials de pràctiques

21 /02/2020  06/03/2020   20/03/2020   03/04/2020

  • Diferents professionals participants del Projecte UBinding ens acompanyaran en la presentació de la proposta de treball que es fa des del projecte perquè els participants tinguin el coneixement necessari per a dur a terme les accions necessàries per al desenvolupament de les pràctiques.

T’agradaria partipar de l’experiència UBinding?

Pots realitzar la pre-inscripció al curs i contactarem amb tu. Ets davant la oportunitat de conèixer la metodologia que ja ha millorat la lectura de milers de nens i nenes.