ESCOLES

Petit UBinding –  Un mètode pensat perquè cap nen o nena quedi enrere.

Proposem un suport educatiu de caràcter preventiu a tots l’alumnat de P5 i de 1er de Primària per acompanyar-los en una bona adquisició de les bases de la lectura, consolidant la descodificació i la comprensió lectora.

L’equip UBinding, amb col·laboració amb el professorat i els equips psicopedagògics de les escoles, hem desenvolupat una metodologia per intervenir de manera eficaç basada en les investigacions més punteres dins del camp de la psicologia. L’hem anomenat Petit UBinding.

És important escollir una metodologia científicament demostrada

Aconseguim una bona base lectora per a tots els infants.

A UBinding treballen des del 2008 amb escoles del territori català, espanyol i també algunes a nivell internacional, per oferir un programa innovador en l’aprenentatge dels processos lectors.

Els resultat és una metodologia amb eficàcia demostrada perquè els centres educatiu que ens escullin tinguin la certesa que aposten una la opció més eficaç pels seus alumnes.

LLEGIR L’ARTICLE D’EFICÀCIa

En què consisteix el Petit UBinding

1. A l’inici de curs valorem el nivell lector dels infants i us tornem un informe amb el resultat
 
2. Durant el curs us facilitem dos tipus d’intervenció:
 
– Sessions conjuntes: es realitzen a l’aula amb tot l’alumnat i es treballa la comprensió lectora, descodificació, memòria, vocabulari, entre d’altres.
 
– Sessions individuals: cada alumne té preparada la seva sessió adaptada al seu nivell per a millorar les habilitats lectores.
 
3. A final de curs us tornem un informe amb l’evolució i resultats finals de tot l’alumnat.


Valoracions del nivell lector a cursos superiors

UBinding també ofereix a les escoles la possibilitat de du a terme una avaluació gratuïta de les habilitats lectores, vocabulari i ortografia als alumnes de primària i secundària, amb l’objectiu de detectar els infants amb certa dificultat i així poder intervenir eficaçment el més aviat possible.

Sol·Licitar contactE

Algunes de les escoles que ja aposten per UBinding

Hi ha mols motius per decantar-se per UBinding. Per molts centres suposa saber que estan oferint a l’alumnat un recurs punter, de confiança, amb aval científic i suport de la Universitat de Barcelona.

Més de 100 escoles ja han apostat per la nostra metodologia, aquí en podeu veure algunes.

T’agradaria tenir més informació?

Si  treballes a un centre escolar i us agradaria rebre més informació sobre el Petit UBinding, les valoracions gratuïtes o qualsevol de les nostres aplicacions, sol·licita informació o contactarem amb vosaltres.

SOL·LICITAR INFO ESColeS