UBinding

Universitat de Barcelona

Metodologia avalada científicament per a la detecció, prevenció i superació de les dificultats lectores 

Més del 70% de les dificultats d’aprenentatge són de lectura.

Llegir és una de les habilitats clau per aconseguir l’èxit escolar, completar el camí acadèmic amb tranquil·litat i poder continuar amb l’aprenentatge al llarg de la vida.

EN Vull saber més

UBinding és una metodologia en la que un grup de professionals dedicats a les dificultats lectores, la dislèxia, i altres problemes de l’aprenentatge, intervenen sobre persones que pateixen per les seves dificultats.

Fàcil i efectiu. Així és com treballem

Primera visita gratuïta

Farem unes proves i exercicis, que per l’infant són un joc, i que  ens permetran conèixer el rendiment lector i saber si estem davant d’una dificultat lectora.

Us informem dels resultats sense cap compromís.

 

Comencem la intervenció

A través de la nostra App rebreu cada dia una sessió per treballar on-line uns 15 minuts. La sessió està  individualitzada  per a la persona que fa el tractament, centrat en les seves necessitats.

 

Anàlisi i preparació

Els professionals d’UBinding (psicòlegs, logopedes, matemàtics, físics, …) analitzaran els resultats de la sessió, i amb ajut de la intel·ligència artificial decidiran la sessió amb les millors activitats  per l’endemà .

 

Visita de seguiment i reavaluació

Us tornem a citar amb un especialista per reavaluar la situació i els avanços, així com per saber que podem fer per a que l’experència d’UBinding no deixi de ser lúdica i guanyem motivació.

 

«Ens agradaria que gaudís la lectura, o  almenys que no fugís d’ella»  

Aquest sentiment l’expressaven moltes  de les families hem atès a UBinding.


Després d’anys de treball  i investigació, i  milers d’experències d’èxit , podem dir-te que ja ets una mica més a prop de deixar enerera aquest neguit.


Demana la primera visita i comencem a treballar.

Sol·licitar visita gratuïta

Els nostres àmbits d’actuació. 

 

ASSISTÈNCIA

Un equip interdisciplinar de psicòlegs, logopedes, físics, matemàtics i informàtics possibiliten oferir una assistència única. Apliquem metodologia Response to Intervention, fent una intervenció flexible, dinàmica i adaptada a cada persona.


Saber més

INVESTIGACIÓ

Promoure la recerca pròpia i estudiar l’externa ens permet tenir una eina i uns processos actualitzats. El compromís amb la investigació, la innovació i el desenvolupament es un tret diferencial del projecte.


SABER MÉS

DOCÈNCIA

La formació dels professionals del món de la psicologia, logopèdia i l’educació envers les dificultats lectores ens preocupa, per això impulsem formació de postgrau i cursos adreçats a aquests col·lectius. D’altra banda, la formació continua del nostre equip és fonamental per a poder aplicar les innovacions fruit de la recerca.


SABER MÉS

El nostre BLOG

US apropem les nostres notícies, les nostres recomenacions i els nostres consells a través del nostre Blog.

Veure totes les entrades

 
 

 

Característiques òptimes de intervenció en lectura

 

 
 

 

Castanyada / Halloween 2020

 

 
 

 

Un estudi científic prova l’eficàcia d’UBinding

 

 
 

 

Com funciona UBinding?

 

 
 

 

UBinding a la ràdio RTVE

 

 
 

 

Informe de APDCAT

 

T’esperem a les xarxes!

Facebook YOUTUBEINSTAGRAM

“Una de les experiències més gratificants és veure a un infant que una vegada estava trist i frustrat i es transforma en un infant que brilla amb afany d’aprendre.”  Shaywitz (2008).