Famílies

Universitat de Barcelona

UBinding Famílies

La millor opció per a la millora de les habilitats lectores. UBinding és una metodologia que està demostrada científicament.

INTERVENCIÓ

El programa UBinding Famílies és una intervenció per infants i adolescents per a la millora de les seves habilitats lectores. És una proposta completament individualitzada i adaptada a cada persona.
La tecnologia i el factor humà d’un equip altament especialitzat en aquest àmbit formen un tàndem inigualable avalat pels bons resultats obtinguts en les intervencions realitzades. La intervenció es pot realitzar en format online, així que et podem atendre des de qualsevol lloc del món.

ubinding

La nostra metodologia està destinada a tots aquells infants i adolescents que vulguin millorar les seves habilitats lectores sigui quina sigui la causa. Podem ajudar tant als infants amb diagnòstic de dislèxia com aquells que no tinguin cap dificultat en l’aprenentatge i simplement vulguin adquirir millors habilitats lectores.

El primer pas

En primer lloc, hem de conèixer la situació actual de l’infant o adolescent, per això us convidem a realitzar una primera visita gratuïta i sense cap tipus de compromís, on avaluarem el nivell actual del vostre fill o filla i us orientarem sobre els següents passos a seguir.
La primera visita es pot realitzar presencial o per videoconferència

SOL·LICITAR VISITA GRATUÏTA

En què consiteix la intervenció?

Entrenament sistemàtic

Realitzareu 5 sessions a la setmana des de casa. Cada sessió dura uns 10 o 15 minuts.

Format lúdic i motivador

Les sessions estan dissenyades en format lúdic per poder compartir un espai de lectura diferent i motivador.

Sessions adaptades

El contingut d’aquestes sessions està adaptat a les necessitats de l’infant o adolescent i a la seva evolució.

Analitzem els resultats

Al finalitzar la sessió, nosaltres rebem els resultats i els analitzem per preparar la sessió del dia següent.

Visites de seguiment

Periòdicament us citarem per a realitzar visites de seguiment amb els nostres professionals on comprovarem l’evolució de l’infant o adolescent i, si cal, us aconsellarem noves pautes per aconseguir el millor progrés possible. Les visites es poden fer presencials o per videoconferència.

Què ens diuen les famílies?

El nostre objectiu és que els vostres fills i filles millorin les seves habilitats lectores però també que ho facin motivats i que cada cop gaudeixin més amb la lectura. Gràcies pels vostres comentaris!!!

“La sessió era una mica més difícil però estem molt contents! Avui s’ha posat sol amb el seu còmic i la seva cara de satisfacció quan estava llegint era una passada!!! Moltes gràcies per la part que us toca!”

Família del Gerard

“Aquestes sessions són motivadores no, el següent! El Nico s’ho passa molt bé i aprèn. Què més es pot demanar?”

Família del Nico

“¡La sesión ha sido muy rápida! Hoy estábamos en un bar y Maica nos ha pedido hacer la sesión de UBinding allí!!! Le ha gustado mucho hacer las actividades, ¡esperemos que siga así!”

Família de la Maica

Vols més informació?

Omple el formulari i el nostre equip es posarà en contacte amb tu per resoldre tots els dubtes amb una visita gratuïta.

SOL·LICITA INFORMACIÓ