Ortografia

Universitat de Barcelona

UBinding Ortografia

Entrena amb una metodologia pionera en el treball de l’ortografia.

ORTOGRAFIA

Les faltes d’ortografia poden dificultar l’expressió escrita dels infants i dels adolescents.

Us proposem treballar l’ortografia, d’una forma diferent i lúdica, a través d’un entrenament sistemàtic amb el nostre programa. Oferim, a través de la nostra App, activitats per treballar l’ortografia arbitrària i natural.

El primer pas:

Hem de conèixer la situació actual de l’infant o adolescent, per això us convidem a realitzar una primera visita gratuïta i sense cap tipus de compromís per orientar-vos sobre quina seria la millor intervenció a seguir. La visita pot ser presencial o per videoconferència.

SOL·LICITAR VISITA GRATUÏTA

En què consisteix la intervenció?

Sessions des de casa

Realitzareu 5 sessions a la setmana des de casa d’una durada de 10-15 minuts. Estan plantejades com a jocs d’ordinador per tal que l’infant o l’adolescent estigui motivat i sigui quelcom divertit. El contingut a treballar està adaptat a les necessitats del vostre fill o filla.

Seguiment dels nostres professionals

Cada dia tindreu un missatge dels nostres professionals per poder adaptar bé les sessions a les necessitats dels vostres fills i filles. Puntualment es realitzaran visites de seguiment (presencials o per videoconferència) per comprovar la correcta evolució de l’infant o adolescent.

Vols veure una demo o tenir més informació?

SOL·LICITAR VISITA GRATUÏTA