El nostre equip

Universitat de Barcelona

Un gran equip

UBinding està a càrrec d’un gran nombre de professionals altament qualificats. El seu compromís amb la missió del projecte ha sigut durant anys el motor d’aquest.

Equip Assistencial

·Llicenciada en Psicologia per la UB. ·Postgrau en actualització en Psicopatologia Clínica. ·Màster en Psicologia Infantil i Juvenil: Tècniques i estratègies d’intervenció. ·Postgrau detecció i intervenció de les dificultats de l’aprenentatge per la UB.

Sílvia Tubau
Responsable assistencial

·Llicenciat en Psicologia per la Universitat de Salamanca. ·Màster en neurociències per la UB. ·Doctor en Biomedicina per la Universitat de Barcelona. ·Postgrau detecció i intervenció de les dificultats de l’aprenentatge per la UB.

Jorge López-Olóriz
Responsable investigació i docència

·Llicenciat en Psicologia per la UB. ·Psicòleg General Sanitari. ·Màster en Pràctica Sanitària per l’Asc. Esp. de Psi. Cognitiva-conductual. ·Màster en Psicologia Infantil i Juvenil (UOC). ·Postgrau detecció i intervenció de les dificultats de l’aprenentatge per la UB.

Marc Esteve
Responsable famílies

·Graduat en Psicologia per la UB. ·Postgrau detecció i intervenció de les dificultats de l’aprenentatge per la UB. ·Màster en Psicologia Forense.

Èric Redondo
Responsable centres

·Graduada en Psicologia per la UB. ·Màster en Coaching personal i educatiu IEC. ·Màster en Psicologia Infantil i Juvenil: Tècniques i estratègies d’intervenció UOC. ·Postgrau detecció i intervenció de les dificultats de l’aprenentatge per la UB.

Laia Lerín
Responsable escoles

·Magisteri Educació Especial UdL. ·Màster en Logopèdia per ISEP. ·Postgrau en teràpia miofuncional per ISEP. ·Postgrau detecció i intervenció de les dificultats de l’aprenentatge per la UB. ·Postgrau en actualització en Psicopatologia Clínica UB.

Montse Pedra
Responsable comunicació

·Graduat en Psicologia per la UB. ·Psicòleg General Sanitari. ·Postgrau en actualització en Psicopatologia Clínica. ·Màster en Psicopedagogia en l’especialitat d’orientació educativa. ·Postgrau detecció i intervenció de les dificultats de l’aprenentatge per la UB.

Andreu Mora
clínic i coordinador escoles

·Logopeda diplomada per la UAB. ·Graduada en Psicologia per la UOC. ·Màster en Psicopedagogia Universitat de Barcelona. ·Postgrau detecció i intervenció de les dificultats de l’aprenentatge per la UB.

Silvia Alonso
Clínica i desenvolupadora

·Llicenciada en Psicologia per la UB. ·Grafologia Tècnica Aplicada per la Universitat de Barcelona. ·Postgrau detecció i intervenció de les dificultats de l’aprenentatge per la Universitat de Barcelona.

Nuria Collado
Clínica i coordinadora d’escoles i centres

·Logopeda diplomada per la UAB. ·Postgrau detecció i intervenció de les dificultats de l’aprenentatge per la Universitat de Barcelona.

Rosó Alsina
Clínica i coordinadora d’escoles

·Llicenciat en Psicologia per la URiV. ·Postgrau en educació emocional per la UDL. ·Màster en intel·ligència emocional a les organitzacions UDL. ·Postgrau detecció i intervenció de les dificultats de l’aprenentatge per la UB.

Miquel Miranda
Clínic i coordonador escoles

·Graduat en Psicologia per la Universitat de Barcelona. ·Màster Interuniversitari en Psicologia de l’Educació (MIPE) en curs.

David Tejero
Coordinador escoles

EQUIP ANÀLISI DE DADES

·Graduat en física per la Universitat de Barcelona. ·Data Analyst.

Roger Garrido
Matemàtic – Anàlisi dades clíniques

·Graduat en matemàtiques per la Universitat de Barcelona.

Néstor Dougas
MATEMÀTIC – ANÀLISI DADES CLÍNIQUES

·Graduada en matemàtiques per la UB. ·Graduada en física per la UB. ·Postgrau en “Introduction to Data Science and Big Data” per la UB.

Irene Roma
MATEMÀTICa – ANÀLISI DADES CLÍNIQUES

·Graduat en matemàtiques per la UB. ·Graduat en física per la UB. ·Postgrau en “Introduction to Data Science and Big Data” per la UB.

Albert Trias
Matemàtic – Anàlisi dades clíniques

EQUIP ADMINISTRATIU I GESTIÓ

·Graduada en Pedagogia per la UAB. ·Postgrau detecció i intervenció de les dificultats de l’aprenentatge per la Universitat de Barcelona.

Íngrid Morón
aTENCIÓ A FAMÍLIES, ESCOLES I CENTRES

·Tècnic superior en Marketing i Publicitat (FP-UOC). ·Expert en Gestió i Direcció Clíniques dentals UB. ·Postgrau en Publicitat, Marketing i Social Media ENEB.

Daniel Gallardo
COORDINADOR I WEB MANAGER

Aquest projecte està gestionat per la Fundació Josep Finestres de la Universitat de Barcelona.

Fundació Josep Finestres – Universitat de Barcelona

Vols treballar amb nosaltres?

Si ets psicòleg/oga, logopeda, matemàtic/a o informàtic/a i vols treballar amb nosaltres, envia’ns el teu CV al correu: metode.ubinding@gmail.com

CONTACTE